Uppstarts och träningsläger 3-6 juni

Information inför uppstarts-träningslägret:
I år är lägret 3-6 juni. Alla som betalat medlemsavgift i Ambjörnarps VSK är välkomna. Lägret börjar fredag em den 3e juni vi åker varsitt åk och grillar på kvällen, de som vill övernattar. Lägret fortsätter på lördagen den 4e vi åker och grejar på anläggningen. Nytt för i år är att vi får besök av Sara Westerlund som coachar igång oss.

Uppstartslägret tar uppehåll på söndagen den 5e juni och övergår i rent träningsläger för de som vill. Men deltar man på träningslägret på söndagen vill vi att man dyker upp på måndagen den 6e juni och hjälper till då uppstartslägret fortsätter. Lägret är kostnadsfritt mot att man hjälper till på anläggningen under lägret. Anmälan sker till Rikard eller Ingmar. Senast Torsdagen den 2e juni

Det här inlägget postades i Vattenskidor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *